A költözés a legtöbb ember számára nyűgöt jelent. Lássuk be, aki azt mondja, hogy ez nem így van, az inkább csak az új otthon és az új élet iránt érzett öröme miatt áll ennyire pozitívan ehhez a feladathoz. Éppen emiatt annyira népszerű az a szolgáltatás, mely során maga a költöztető cég csomagol be helyettünk.

Azonban, ha nem feltétlenül szeretnénk ezt a megoldást választani, akkor néhány ügyes csomagolási trükkel megkönnyíthetjük a helyzetünket. A legtöbb költöztető cég azt javasolja, hogy amit tudunk, azt feliratozott kartondobozba pakoljuk. Ez nagyon hasznos tanács. A kartondobozokat azonban kiegészíthetjük helytakarékos és praktikus vákuumzsákokkal, ágyneműk, textilek esetében praktikus megoldást nyújtanak a tárolásra és szállításra, mivel a zsákokból kiszívott levegő miatt összepréselődnek a textilek is, ezért sokkal praktikusabb és helytakarékosabb a vákuumzsák a többi megoldásnál.

A buborékfólia a sérülések ellen védi meg a szállítani kívánt bútorokat, ezért érdemes beszerezni belőle, ha költözésre készülünk. Megfelelő körültekintéssel a költöztetés Budapesten, de más nagyobb településeken sem jelent komolyabb kihívást, mivel nagyobb városokban már rutinos cégek állnak rendelkezésünkre.

KÉRED A HÁZTARTÁSI TÚLÉLŐKÖNYV

Háztartási túlélőkönyv

INGYENES 

HANGOSKÖNYV SOROZATÁT?

Ha IGEN, akkor add meg az e-mail címed, és már küldöm is.

⇓ ⇓⇓ ⇓⇓ ⇓

 

Túlélő háztartás. Egyszerűen jobb – jobb egyszerűen. Mit jelent ez?

  1. Két út, egy cél – úton a túlélő háztartás felé
  2. Zsuzsa megváltoztatja az életét – egy majdnem igaz történet
  3. Időbeosztás – az eltűnt órák nyomában
  4. A kevesebb több. A selejtezés áldásairól
  5. Egy mindenkiért – mindenki egyért
  6. A takarítás (nem) végtelen történet
  7. Nagymosás, ahogy nagyanyáinktól láthattuk
  8. A Heti Bevásárlás
  9. A Konyha Meghódítása…

 

Kérem az ingyenes hangoskönyvet erre az e-mail címre:

Ha szeretnéd elolvasni az eredeti könyvet, akkor rendeld meg kedvezményesen itt –> Harmat Kiadó

 

Powered by WordPress Popup