antikaotika

BEMUTATKOZÁS

Az “antikaotika” kisbetűvel engem takar. Antal-Pap Judit vagyok.

Született trehány, de egyszer csak felkiáltottam:

 – Elég a káoszból! Egyszer és mindenkorra!

Harcolok és küzdök a saját trehányságom ellen, és mondhatom, szépen haladok. Néha elborít a a ruhahalom, könyvkupac, miegymás, de már nem érdekel, mert tudom, hogy képes vagyok legyőzni azt.

Ami sokkal nehezebb az a káosz a fejben! Jaj-jaj!

Ez a honlap eredetileg olyan embereknek szól, akik ki akarnak törni a zűrzavarból és a rendetlenségből. Aztán rájöttem, hogy jobb mint egy terápiás eszköz. Minél jobban kitárulkozom, annál inkább rájövök, hogy nincs mit szégyenkeznem! Egyre több visszajelzést kapok olyanoktól, akik ugyanilyen problémával küszködnek, csak nem merik nyíltan felvállalni.

Anyám megijedt, amikor látta, hogy mennyit írok a rendetlenségről. Bejött, hogy segítsen takarítani a szobámban. (!)  Mondtam, hogy nincs baj, csak magával ragadott a téma. Minél többet írok róla, annál inkább rájöttem, hogy nem nagy ügy az egész. Kezdek inkább másra fókuszálni: álmokra, célokra, önmegvalósításra, és minden másra, ami ezeknek a gátjában áll. Ebben a témában már szakértő vagyok elméletileg, annyit olvastam. Gyakorlatilag pedig építem magam azzal, hogy másoknak is segítek.

A legfontosabb, hogy a szívünk és az életünk a helyén legyen…

Ha jobban meg akarsz ismerni, ezeket is olvasd el:

INNEN JÖTTEM

SIKEREIM

MEGTÉRÉSEM

antikaotika

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .