Utálom a húsvétot – ellopták a tojásaimat!

Utálom a húsvétot – ellopták a tojásaimat!

Olvasd el bambaságom történetét, és megérted, hogy többek között miért utálom a húsvétot!

Gyerekkoromban mennyire szerettem a locsolkodást! Húztam a strigulákat, és volt, hogy több mint 40 locsolkodó jött hozzánk. Képzelheted, mekkora traktával készültünk. Mennyi kaja-pia volt, és mennyi tojás! Na azért a tojás egy kicsit megfogyatkozott, ha nem is feltűnően!

Egyszer betért hozzánk két fiatalember, akik hígított samponnal megáztatták a fejemet, amiért hálás is lettem volna a nap végén, de egyelőre ők voltak az elsők. Megkínáltam őket hímes tojással, és vettek is szépen. Négyféle tojás volt dögivel, azért fejenként mindegyikből vettek kettőt-kettőt. Anyukám is kijött, őt is besamponozták, majd  zavarában rám szólt:

– Hát mit állsz ott, kínáld meg a locsolkodókat  tojással!

Mivel a fiatalemberek a zsákmányt elrakták, és sokkal nagyobbak voltak mint én, meg se mertem mukkanni:  – hogy anyu, már egy csomót elvittek! Újra megtették a kört: fejenként kettőt minden színből!

Számold ki, hogy mennyi tojást vittek el!

Hagyok egy kis időt…

Ha jól számoltál, az eredmény: 32 tojás!!! Ezt csak évek múlva mertem elmondani az esetet, annyira szégyelltem, hogy ilyen bamba voltam. Mi lett volna, ha még úgy igazán megvendégeltük volna őket. Csak azért nem engedtük beljebb a kedves locsolkodókat, mert fogalmunk sem volt, hogy kik voltak azok!

antikaotika

A húsvéti történetet bővebb verzióban itt olvashatod:

Retro húsvét – Segítség! Ellopták a tojásaimat!

About antikaotika

https://antikaotika.hu/mi-ez/ Antal-Pap Judit - antikaotika weboldalak - honlapkészítés - SEO SEO szakember, keresőoptimalizálás szakértő, web-designer, blogger Saját honlapok: Antikaotika, Antikaotika-design, Antikaotika-SEO, Retro-Vintage

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .