táskagyűjtő

Táskagyűjtő

Táskagyűjtő

Biztosan ismered a női lélek egyik tipikus megnyilvánulását:táskagyűjtő

 • Csak még egy pár cipő!
 • De cuki ez a táska, ennek nem lehet ellenállni!

Én is nagyon szeretem a szép dolgokat, de nem vagyok táskagyűjtő. Az a lényeg, hogy minden ruhához és alkalomhoz legyen egy táska, ami illik. Nem kell minden színből és árnyalatból, mert úgysem fogod mindet használni. Ha meg igen, akkor abból is csak baj származik.

Ha nagy táskagyűjtő vagy, akkor biztos ismerős a szituáció, amikor a pénztárnál állva döbbensz rá hogy a pénztárcádat a másik táskádban felejtetted!

Én jelenleg két táskát használok felváltva, és előfordul, hogy párhuzamosan mindkettőbe pakolok: az egyikbe kerül a telefon, a másikba a kulcscsomó, aztán ami kell, kiveszem az egyikből, átteszem a másikba, majd fogom az elsőt, és  később csodálkozok, hogy világosan emlékszem, hogy azt a nagyon fontos valamit bepakoltam.

Igen, a másik táskába…

Képtalálat a következőre: „funny bags”Ha feleslegesen felhalmozó táskagyűjtő vagy, akkor itt egy kis KIHÍVÁS!  

 • Számold meg a táskáidat!
 • Tedd fel magadnak a kérdést: tényleg mindre szükségem van?
 • Amelyiknek szakadt a bélése, pántja, kopott, rossz a cipzárja, azt dobd ki a kukába! Úgyse fogod megjavíttatni, akármilyen drága volt. Előtte azért nézd át, mert lehet, hogy kincseket találsz benne.
 • Amelyik divatjamúlt, tűnjön a házból! Kivéve, ha muzeális érték (és nem csak te tartod annak).
 • Most mennyi maradt?

Oké!

Képtalálat a következőre: „funny bags”

 • A maradékot nézd át, van-e olyan, amelyiket valamelyik barátnőd nagyon dicsért, és mostanában nem használod: add oda neki! Ne fájjon a szíved érte! Te is boldog leszel, ha látod az örömet az arcán az ajándékod láttán.
 • Adhatsz szomszéd- vagy rokonkislánynak is a táskáidból, ők odavannak a felnőttes csajos cuccokért!

Tovább szelektálunk:Képtalálat a következőre: „funny bags”

 • Van olyan táska a birtokodban, amelyet nem használtál legalább három hónapja? Kegyes leszek: vidd fel a padlásra egy zsákba. Írj rá egy dátumot, pl. 2016.03.30. Ha addig nem nyitod ki a zsák száját, akkor úgy ahogy van, szabadulj meg tőle (lomtalanitás, ruhaosztás, stb.)
 • Most számold meg, mennyi táskád maradt!

Ha tetszik, akkor oszd meg a táskagyűjtő barátaiddal!

Legközelebb a női táska rejtelmeiről írok.

Jó szelektálást! Végezetül egy kis dalt hadd küldjek a táskagyűjtő ismerőseimnek:

Group’N’Swing – RETIKÜL

antikaotika

 

About antikaotika

https://antikaotika.hu/mi-ez/ Antal-Pap Judit - antikaotika weboldalak - honlapkészítés - SEO SEO szakember, keresőoptimalizálás szakértő, web-designer, blogger Saját honlapok: Antikaotika, Antikaotika-design, Antikaotika-SEO, Retro-Vintage

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .