Magyarország leggazdagabb üzletasszonya

Magyarország leggazdagabb üzletasszonya

 Magyarország leggazdagabb üzletasszonya

Kósa Erika óvónőből lett biztosítási és befektetési tanácsadó, majd férjével közösen résztulajdonosként a Brokernet alapítói voltak, amely Magyarország vezető pénzügyi tanácsadó vállalatcsoportjává nőtte ki magát – ő pedig a leggazdagabb magyar nő lett. Három éve kiváltak a vállalkozásból, és Consequit néven új pénzügyi tanácsadó céget alapítottak. Magyarország leggazdagabb üzletasszonya feleségként és anyaként is sikeres. Alig hallani tőle olyan előadást, ahol ne említené meg családját és unokáját.

Köztudott, hogy óvónőként kezdte pályafutását. Miért váltott?

– Nagyon szerettem a gyermekekkel foglalkozni, a váltásban a fő motívum az volt, hogy szembesültem azzal, hogy nem a munkám alapján értékeltek. Ez nagyon fájt. Igazságtalannak tartottam, és hosszú vajúdás után elhelyezkedtem egy osztrák pénzügyi tanácsadó cégnél. Rendkívül sokat dolgoztam, és hamar meg is lett az eredménye. Amikor az első nagyobb fizetésemet megkaptam, nagyon megijedtem.

Mitől?

– A felelősségtől, hogy ennyi pénzhez jutottam. Persze örültem is, mert megdolgoztam érte: ne felejtsük el, hogy az „eredmény” csak a szótárban előzi meg a „munkát”.

Mire költötte ezt a pénzt?

– Kifejeztem hálámat a szüleimnek és a munkatársaimnak. Mindenkinek vettem valamit, egy táskát, egy cipőt vagy valami olyat, amit nem tudtak volna megvenni. Végül is nekik is köszönhettem ezt a sikeres indulásomat.

A férje mit szólt ehhez?

Olvasd tovább itt: Magyarország leggazdagabb üzletasszonya

Forrás: hetek.hu

About antikaotika

https://antikaotika.hu/mi-ez/ Antal-Pap Judit - antikaotika weboldalak - honlapkészítés - SEO SEO szakember, keresőoptimalizálás szakértő, web-designer, blogger Saját honlapok: Antikaotika, Antikaotika-design, Antikaotika-SEO, Retro-Vintage

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.