Fóbiák

Fóbiák – Dr. Tóth

Vicces, hogy amint elhatároztam, hogy a félelemről írok, mindenhol szembejött velem a téma. Ez a fókuszálás lényege. Ha pontosan megfogalmazod, hogy mit szeretnél elérni, mi a célod, az álmod, akkor nagyobb eséllyel találod meg, mert rááll a tudatalattid. Még amikor a gyerekek mesét néztek, akkor is erről volt szó az egyik rajzfilmben: “Szállj szembe a félelmeiddel!”

Amikor elkezdtem nézni a felvett műsoraimat, találtam egy fóbiákról szóló adást:

Fóbiák – Dr. Tóth

“Fél a madaraktól, esetleg nem mer beszállni a liftbe? Retteg, ha magas épületről kell lepillantania? Elképzelhető, hogy nem pusztán félelemről, hanem fóbiáról van szó. Dr. Tóth ismerteti a fóbiákat, és elmondja, hogy mitől van az, hogy az ember retteg bizonyos dolgoktól.”

Ha érdekel nézd meg az adást ITT.

Forrás: RTL Klub – Fóbiák – Dr. Tóth

 

About antikaotika

https://antikaotika.hu/mi-ez/ Antal-Pap Judit - antikaotika weboldalak - honlapkészítés - SEO SEO szakember, keresőoptimalizálás szakértő, web-designer, blogger Saját honlapok: Antikaotika, Antikaotika-design, Antikaotika-SEO, Retro-Vintage

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..