A félelem legyőzhető?

A félelem legyőzése 5 lépésben.

Ez a cikk bemutat neked egy 5 lépéses technikát félelmeid legyőzésére. Segít rávezetni egy olyan gondolkodásmódra, amelynek köszönhetően félelmeidet könnyebben legyőzhetőek lesznek.

Mi is a félelem?

A félelem egy negatív, lehangoló érzés, amit az általunk észlelt fenyegetés kelt bennünk. Alapvető önvédelmi reakció, válasz egy bizonyos ingerre, mint például a fájdalom vagy veszély. A félelem általában bármilyen külső fenyegetés nélkül lép fel, amit meg kell különböztetni a hozzá kapcsolódó érzelmi szorongás állapotától. Mindemellett a félelem összefüggésben van a menekülési és az elkerülési viselkedéssel, míg a szorongás a veszélyek következménye, melyeket kontrollálhatatlannak és elháríthatatlannak tapasztalunk. Fontos megemlíteni, hogy a félelem csaknem mindig jövőbeli történésekkel függ össze, mint például egy folyamatosan romló helyzet, vagy egy szituáció folytatása, ami elfogadhatatlan. Emellett a félelem lehet egy váratlan reakció is arra, hogy valami pillanatnyilag végbemegy.

A félelem csak egy illúzió. Egy helyen létezik, az elmédben. Amennyiben sokat fókuszálsz gondolatban félelmeidre, akkor azok valamilyen formában megtörténhetnek veled, hiszen mi teremtjük saját valóságunkat, és ahol a figyelmünk, ott az energiánk. Ezért a jó gondolatok és jó cselekedetek soha sem állíthatnak elő negatív és rossz eredményt. Ez fordítva is igaz.

Miért is félünk?

A legtöbb esetben olyan dolgok miatt félünk, amik még egyáltalán nem biztos, hogy meg is fognak velünk történni, de mégis sokszor a legrosszabb dolgok járnak a fejünkben. Félünk, hogy nem leszünk elég jók. Félünk bizonyos helyzetektől, eseményektől, emberektől, állatoktól, adósságtól és még sorolhatnám…

Bármi is legyen a célod az életben, ha félsz megvalósítani, bukást fog eredményezni. Éppen ezért a legjobb, amit tehetsz, hogy szembe szállsz a félelmeiddel!

Olvasd tovább ITT!

Forrás: www.sikerkozosseg.hu

KÉRED A HÁZTARTÁSI TÚLÉLŐKÖNYV

Háztartási túlélőkönyv

INGYENES 

HANGOSKÖNYV SOROZATÁT?

Ha IGEN, akkor add meg az e-mail címed, és már küldöm is.

⇓ ⇓⇓ ⇓⇓ ⇓

 

Túlélő háztartás. Egyszerűen jobb – jobb egyszerűen. Mit jelent ez?

  1. Két út, egy cél – úton a túlélő háztartás felé
  2. Zsuzsa megváltoztatja az életét – egy majdnem igaz történet
  3. Időbeosztás – az eltűnt órák nyomában
  4. A kevesebb több. A selejtezés áldásairól
  5. Egy mindenkiért – mindenki egyért
  6. A takarítás (nem) végtelen történet
  7. Nagymosás, ahogy nagyanyáinktól láthattuk
  8. A Heti Bevásárlás
  9. A Konyha Meghódítása…

 

Kérem az ingyenes hangoskönyvet erre az e-mail címre:

Ha szeretnéd elolvasni az eredeti könyvet, akkor rendeld meg kedvezményesen itt –> Harmat Kiadó

 

Powered by WordPress Popup