Mit vegyek a főnöknek és a kollégának ajándékba?

A legjobb ajándéktárgy kiválasztásakor gyakran próbálunk az ajándékozott életével kapcsolatos  ajándék ötletek témájában keresni, szeretnénk valami egyedi, esetleg vicces ajándékot szánni adni  például a főnök ismerősünknek, ami passzol a személyiségéhez. Egyedi ajándékot keres a főnöknek vagy kedvenc munkatársának karácsonyra vagy búcsúajándékként? A Fémajándék által készített személyre szabott ajándéktárgyak fémből készülnek. A fém amellett, hogy környezetbarát anyag, a felhasználási módjának ráadásul csak a képzelet szabhat határt!

Mi a legjobb ajándék főnöknek, munkatársnak?

Az ajándékvásárlás egy főnök számára valóságos aknamező lehet mind ár, mind az ajándéktárgy tekintetében. Mennyit költsünk főnökünk, munkatársunk ajándékára? Amennyiben túl drága az ajándék, amit adunk, lehetséges, hogy ettől az ajándékozott fél kényelmetlenül érzi majd magát. Ha túl keveset, lehet, hogy értéktelennek vagy akár személytelenek találja. Így, a piszkos anyagiakon túl ott van még az ajándék személyre szólóságának kérdése is – mennyire legyen egyedi esetleg humorosra vennénk a figurát egy vicces főnök ajándék formájában?

Akár virtuálisan, akár személyesen, a nap nagy részét a munkatársainkkal töltjük. Néhány kollégával az évek alatti összecsiszolódás következtében különösen jó viszony alakulhat ki, akiknek a személyiségét nemcsak a feladatok erejéig ismerjük, hanem tudjuk például, hogy mi a hobbija, mivel szereti tölteni a szabadidejét. Éppen ezért, ha egy ilyen munkatársunknak vagy akár főnökünknek keresünk ajándékot, akivel nemcsak a közös munka során jövünk ki jól egymással, hanem az irodán kívül is, szintén nagy fejtörést okozhat az ideális ajándék megtalálása.  

Így akár főnöknek, akár munkatársnak keresünk ajándékot fontos, hogy ajándékunk megőrizze a személy professzionalizmusát, de emellett továbbra is azt az üzenetet közvetítse, hogy értékeljük kemény munkájukat.

Fém csavar szobor ajándék ötletek főnöknek, munkatársnak – nőknek és férfiaknak (lehet választani női és figurát, gravírozást) – árakkal

A Fémajándék megkönnyíti az ár-érték arányban megfelelő és főnöke vagy munkatársa személyéhez a leginkább illő, legjobb ajándékra való vadászatot! Exkluzív, különleges ajándékot keres főnökök vagy főnöke számára de még nem találta meg a legjobbat vagy nincs is elképzelés a fejében, hogy milyen egyedi ajándék ötletek léteznek főnököknek, ami igazán személyre szóló lehetne? Szeretne valami nem hétköznapit adni a megszokott bolti műanyagtárgyak helyett? Akár születésnapi, akár karácsonyi ajándékot vagy búcsúajándékot keres főnökének, náluk megtalálható a legjobb  főnök/munkatárs ajándék fémből készítve!

Kapcsolódó témák:

Személyre szóló, gravírozott ajándék ötletek férfiaknak

Ajándék ötletek zenészeknek, zenetanárnak – gravírozott fém csavar szobor

Szólj hozzá!

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

KÉRED A HÁZTARTÁSI TÚLÉLŐKÖNYV

Háztartási túlélőkönyv

INGYENES 

HANGOSKÖNYV SOROZATÁT?

Ha IGEN, akkor add meg az e-mail címed, és már küldöm is.

⇓ ⇓⇓ ⇓⇓ ⇓

 

Túlélő háztartás. Egyszerűen jobb – jobb egyszerűen. Mit jelent ez?

  1. Két út, egy cél – úton a túlélő háztartás felé
  2. Zsuzsa megváltoztatja az életét – egy majdnem igaz történet
  3. Időbeosztás – az eltűnt órák nyomában
  4. A kevesebb több. A selejtezés áldásairól
  5. Egy mindenkiért – mindenki egyért
  6. A takarítás (nem) végtelen történet
  7. Nagymosás, ahogy nagyanyáinktól láthattuk
  8. A Heti Bevásárlás
  9. A Konyha Meghódítása…

 

Kérem az ingyenes hangoskönyvet erre az e-mail címre:

Ha szeretnéd elolvasni az eredeti könyvet, akkor rendeld meg kedvezményesen itt –> Harmat Kiadó

 

Powered by WordPress Popup