Folyamatosan megújulok  

Folyamatosan megújulok

Egy ideje nem írtam semmit, annyira belemerültem a honlapom csinosítgatásába, javítgatásába. Úgy látszik, kénytelen vagyok megválni a cifra és szakadt stílustól mind a magánéletben, mind a virtuális világban. Azért sikerült valamit megőrizni a régi dizájnból is. Ez lehet üzenet számodra is:

„Bármilyen gyönyörű mintája van a szakadt tapétádnak, itt az idő lecserélni, amikor már csak te látod szépnek!”

Hú de fantasztikus vagyok! És szerény! De ezt már tudod úgyis…

Ha még szeretnél ilyen okosságokat olvasni, akkor feliratkozhatsz a hírlevelemre, mert már az is van. Vagyis lesz, mert pénteken küldöm ki az elsőt.

Elég csak a keresztnevedet és az e-mail címedet megadni.

Mivel nem akarok mindent lenyomni a torkodon, eldöntheted, hogy miről szeretnél, illetve nem szeretnél információt kapni.

Ezek közül választhatsz:

  • Mindenevő vagyok
  • Nem akarok angol nyelven olvasni!
  • Kímélj meg a bibliai idézetektől!

A „hírek” oldalon osztok meg olyan magyar és angol nyelvű írásokat, linkeket, videókat, amelyek a témámhoz kapcsolódnak, de nem az én alkotásaim.

A fórum még mindig béna, de majd kijavítom.

Várom javaslataidat,véleményedet!

Üdv: antikaotika

About antikaotika

https://antikaotika.hu/mi-ez/ Antal-Pap Judit - antikaotika weboldalak - honlapkészítés - SEO SEO szakember, keresőoptimalizálás szakértő, web-designer, blogger Saját honlapok: Antikaotika, Antikaotika-design, Antikaotika-SEO, Retro-Vintage

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .